Star Krax

Share

Brandul Semana a fost lansat în Bulgaria, în anul 2001, ca o nouă alternativă în segmentul premium de balsam.În scurt timp, distribuția s-a extins în mai multe țari din Europa de Est, inclusiv și in România. Brand-ul a trecut prin mai multe redesenări, îndepărtându-se de zona de accesibilitate – luptându-se de la egal la egal cu competitorii săi internaționali, Lenor și Cocolino, fapt pentru care se impunea un rebranding.

Strategia:
Principala misiune a fost să diferențiem cele două linii de produse dar, în același timp, să păstrăm reconoscibilitatea și apartenența la brand-ul Semana. Acest lucru a putut fi realizat dupa o cercetare riguroasa de piata.

Concept creativ:
Conceptul in jurul caruia ne-am orientat a fost “prospetimea ca o necesitate” intrucat cu totii ne dormim sa sa fim “imbracati” in cea mai fresh versiunea a noastra. Ne-am adresat celor care nu sunt indiferenti cand vine vorba de felul in care se prezinta si care stiu ca prima parere chiar conteaza.

Concept de design:
Din punct de vedere al design-ului am urmărit în primul rând claritatea în exprimarea grafică: Semana Extra fresh / prospețime și Semana Moonflower / premium fragrance. Nu în ultimul rând, ierarhizarea informațiilor de pe fețele ambalajelor a fost o prioritate.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>